Μελωδικό ταξίδι με το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ χθες στο Άστρος (ph & vd)

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τον καλύτρο και πιο μελωδικό τρόπο μας έβαλε χθες το 6ο Χοροωδιακό Φεστιβάλ, στο Ιδρυμα Ζαφείρη.

Σαν σήμερα

1577: Ο Φράνσις Ντρέικ αναχωρεί σε μυστική αποστολή της βασίλισσας Ελισάβετ για να εξερευνήσει τη δυτική πλευρά της Αμερικής.

1790: Ανακαλύπτεται στην πόλη του Μεξικού το πέτρινο ημερολόγιο των Αζτέκων.

Ρυθμοί ΖUMBA από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς

Παράσταση ZUMBA πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από το σχετικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς, στο σχολείο του χωριού. Μικροί και μεγάλοι χορευτές πρόσφεραν στο κοινό ξέφρενους ρυθμούς, ενώ μέρος από τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο Σύλλογο ΑΜΕΑ του Αστρους.

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανθυρεατικός, ισοπαλία οι Βρασιές, ήττα για τον Νικηταρά

Πανθυρεατικός και ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησαν του Απόλλωνα Τυρού και του Μαντινειακού αντίστοιχα ενώ Βρασιές και Πανιώνιος Μεγαλόπολης μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 10ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Με το βλέμμα στις τοπικές κοινότητες ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα Βόρειας Κυνουρίας

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου συζητήθηκε και ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2018, που αποτελεί την «καρδιά» του προγράμματος του Δήμου για το έτος που έρχεται.
 

Η απίστευτη ανακοίνωση των εμπόρων του Άργους για μαθητές Λυκείου που ψώνισαν στην Αθήνα!

Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους που εκφράζει ειρωνικά τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο της πόλης, για την στήριξη της εμπορικής αγοράς της Αθήνας! 

Σαν σήμερα

944: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ρωμανός Α' εκδιώκεται από το θρόνο από τους γιους του Στέφανο Λεκαπηνό και Κωνσταντίνο. Τον απομακρύνουν πραξικοπηματικά από την εξουσία και τον εξορίζουν στην νήσο Πρώτη.

Εκδήλωση για την υγιεινή διατροφή στο Δημοτικό Σχολείο Άστρους (pics)

Ενημερωτική συζήτηση για την Υγιεινή Διατροφή για όλη την οικογένεια πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Αστρους.

Τοποθέτηση Παπαηλίου για τον προϋπολογισμό του 2018

                   Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού

κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής (12.12.2017) για τον προϋπολογισμό έτους 2018, μεταξύ των άλλων, είπε :