Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ο 1ος Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας «Ταναός» (pics)

Με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το μεγάλο αθλητικό event με τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόρειας Κυνουρίας ''Τανάος'' μία ημέρα μετά το ''Κρόνιον Πέρασμα'' στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη

Βρέθηκε ο 29χρονος που αγνοείτο στην Τρίπολη το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Αναμένουμε ενημέρωση της αστυνομίας για περισσότερες πληροφορίες.

Το αφιέρωμα της Χορωδίας Βόρειας Κυνουρίας στο Λευτέρη Παπαδόπουλο (pics,vid)

Το Σάββατο το βράδυ στο θέατρο Παραλίου Άστρους, η Χορωδία Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησε μια συναυλία αφιέρωμα στον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τη συναυλία και ενθουσιάστηκε από τις ερμηνείες της χορωδίας χαρίζοντας σε κάθε τραγούδι το ζεστό χειροκρότημα.

Αλλαγές στους ελέγχους των οχημάτων στα ΚΤΕΟ

Αυστηρότεροι θα γίνουν στο εξής οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ για τα οχήματα, καθώς οι βεβαιώσεις τεχνικού ελέγχου θα εκδίδονται πλέον με βάση τα προηγούμενα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελεγκτικές υπηρεσίες.

Γαλλία - Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ

Ημέρα τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με την Γαλλία και την Κροατία να διεκδικούν το στέμμα της νέας πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας κόσμου σε ένα παιχνίδι όπου συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

(18:00) Γαλλία - Κροατία

 

 

Χώρισαν οι δρόμοι Τσαλγιτζόπουλου και Δόξας Μεγαλόπολης

Παρελθόν από την Δόξα Μεγαλόπολης είναι ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος με τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο μικρός τελικός του Μουντιάλ

Προτελευταίος αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Βέλγιο και στην Αγγλία που θα κρίνει την κατάταξη των δύο ομάδων.

Σάββατο (14/7, 17:00)

Βέλγιο-Αγγλία

ΦιλόΔημος: 31.500 ευρώ για την επισκευή σχολείων σε Άστρος και Άγιο Πέτρο

Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» εντάχθηκε το έργο της επισκευής, συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας» ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.