Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου (pics)

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άστρους συγκεκριμένα η κυνηγετική ομάδα του προέδρου Βαγγέλη Σαμαρτζή έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο στις 13/01/2018 στου ''Κάπελα'' στον Άγιο Ανδρέα.

Θόδωρος Βαρίκος: Πάμε καλά στην περιοχή μας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΙΚΗ… ΣΤΗ ΞΗΡΑ

Όπως είχα γράψει και στο τελευταίο μου κείμενο,  και σας είχα προειδεάσει, το 2017-2018, θα είναι καλή διετία για την περιοχή μας---όσο για τη χώρα, θα τα πούμε άλλη φορά.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αποκαθιστούμε και τους τελευταίους ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο»

«Ολοκληρώνουμε το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αποκαθιστώντας αυτούς που δεν είχαν καταγραφεί με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Συνεργασία ΔΣΑ - Αρχιεπισκοπής συμφώνησαν Βερβεσός - Ιερώνυμος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρόεδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Δημήτρη Βερβεσού, στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο, συμφωνήθηκε να υπογραφεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα «Μνημόνιο Συνεργασίας» μεταξύ της Αρχιεπισκοπ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίταινας

καλεί τα μέλη και τους φίλους του

στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας,

στο κέντρο «Γλυφάδα», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 20.30’.

Οι αντικειμενικές αξίες «καίνε» τα ακίνητα στην Αρκαδία (vid)

Για τις αντικειμενικές αξίες, για τον ΕΝΦΙΑ και για τη φορολογία μίλησε ο Γιώργος Ορφανός πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Αρκαδίας, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε.

Επιμελητήριο Αρκαδίας- Ξεκινά η 2η σειρά του μεταπτυχιακού προγράμματος στη διοίκηση επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και

Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Άστρους

Ευχαριστούμε την κ. Κωστοπούλου Γεωργία για την προσφορά της με την αριστουργηματική εικαστική παρέμβασή της στο παιδιατρικό ιατρείο του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Την ατζέντα της ΝΔ την υλοποιεί ο κ. Τσίπρας»

Συνέντευξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη για το ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6»

 

Βασικά σημεία της συνέντευξης: