Προληπτικές εξετάσεις για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών

Σύμφωνα με την πρόσκληση της συνεδρίασης του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Τσιρόπουλου θα χρηματοδοτηθεί δαπάνη για προληπτικές εξετάσεις και εκδρομή θα κάνουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών 

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου

Σας καλούμε σε  δημόσια  συνεδρίαση,  που  θα γίνει την  Τρίτη  24-4-2018  και ώρα 13:00,  στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθούν  αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

   

Super Cup Αρκαδίας στο Άστρος

Με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους αγώνας Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στον πρωταθλητή Πανθυρεατικό και τον Κυπελλούχο Παναρκαδικό.

Πρώτος σκόρερ στην Α' Αρκαδίας ο Ηλίας Ιατρίδης

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ο Ηλίας Ιατρίδης του Ερμή Μελιγούς είναι το πρώτο ''κανόνι'' για την εφετινή σεζόν.

Ατμομηχανή 90 ετών παραχωρήθηκε στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς Άστρους

Σε μία σημαντική κίνηση για το Θεματικό Πάρκο Ελίας του Άστρους προχώρησε η οικογένεια Αβραντίνη καθώς παραχώρησε αρκετά μηχανήματα από το παρελθόν ,μεταξύ αυτών και μία ατμομηχανή που χρονολογείται από το 1928!

Παραμονή του Αγίου Γεωργίου στο Κορακοβούνι (pics)

Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, ο πανηγυρικός εσπερινός και περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, στον τρισυπόστατο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας, πολιούχων του Κορακοβουνίου.

Προκόπης Παυλόπουλος: Αδιανόητο να θέτει θέμα ανταλλαγής ο Ερντογάν (vid)

Μήνυμα με αποδέκτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον απόηχο των δηλώσεών του περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος από το Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την 197η επέτειο τ

Παραμονή του Αγίου Γεωργίου στον Αγιάννη (pics,vid)

Αρκετός κόσμος, παρά το ότι είχαμε απομακρυνθεί ημερολογιακά από τις μέρες του Πάσχα, βρέθηκε στον Αγιάννη την παραμονή για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.