Εκδρομή των Δημοτικών Σχολείων Αγίου Ανδρέα Πραστού και Τυρού στον Πραστό (pics)

Δευ, 29/04/2024 - 12:06
Image

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 24 Απριλίου η εκδρομή των δημοτικών σχολείων Αγίου Ανδρέα – Πραστού και Τυρού στον Πραστό με απόλυτη επιτυχία!!!

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές για όσους παραβρέθηκαν, με τις παιδικές φωνές και τα χαμόγελα να κυριαρχούν, γεμίζοντας το χωριό με ζωή!

Για να υλοποιηθεί όμως αυτό το εγχείρημα χρειάστηκε να συνδράμουν αρκετοί εθελοντές, στους οποίους οφείλουμε πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ξεκινώντας λοιπόν, ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα – Πραστού και το Δημοτικό Σχολείο Τυρού που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα – Πραστού, την Ενορία Πραστού, τον πατέρα Κύριλλο, τις κυρίες Σχίζα Ελένη, Προβατάρη Θώμη, Κορδονούρη Μαρία και τους κυρίους Λάμπρου Σταύρο και Λάμπρου Δημήτρη για όλη τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Οι κύριοι Σούρσος Ιωάννης και Τσαγγούρης Σταύρος καθώς και ο πατέρας Γεώργιος Πετρής ξενάγησαν τους μικρούς επισκέπτες μας στα κεντρικά σημεία του χωριού.

Ευχόμενοι να είναι πάντα δίπλα μας και να μας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους, τους στέλνουμε την ευγνωμοσύνη μας. Κάπως έτσι, αντίστοιχα θέλουμε να μιλήσουμε και για τις "γυναίκες του Πραστού", τις κυρίες Αρβανίτη Αναστασία, Σούρσου Ματούλα, Λυσικάτου Ξένια, Αρβανίτη Ελένη, και Πετρή Ευγενία, που έδειξαν στα παιδιά την παρασκευή τοπικών εδεσμάτων, τα οποία και απολαύσαμε όλοι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Κάπου εδώ, να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κ. Τρύφωνα Διαμαντή για την παραχώρηση του χώρου - ιδιαίτερα εξυπηρετικό για εμάς - και τους κυρίους Αραχωβίτη Ανδρέα και Αραχωβίτη Ηλία που μας επέτρεψαν να έχουμε πρόσβαση στον προαύλιο χώρο της οικίας τους, ώστε να δούμε από κοντά την αίγλη και τα χαρακτηριστικά ενός πραστιώτικου αρχοντικού.

Τελειώνοντας, ξεχωριστά ευχαριστούμε την κ. Χονδρολέου Άννα για την πολύτιμη βοήθειά της και για τον χρόνο που αφιέρωσε...

Η γεύση που αποκομίσαμε εν τέλει είχε ελπίδα...

Και στα επόμενα λοιπόν!

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio